σε βλέπω - ταινία
Ταινίες

I see you – Σε βλέπω

To “I see you” είναι ένα φιλμ που για κάποιον περίεργο λόγο σύμφωνα με ορισμένες λίστες συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών – έναν τίτλο που σίγουρα δεν αξίζει ,- και έχει για βασική πρωταγωνίστρια την πατέρα της Kim Kardashian, Caitlyn Jenner, στην πρώτη της υποκριτική απόπειρα η οποία αν και δεν απέσπασε διθυραμβικά σχόλια σίγουρα αξιοποιήθηκε από την παραγωγή ως πόλος της διαφημιστικής προώθησης.

Catylin Janner κατά στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Στο σενάριο της ταινίας, ένα παιδί παιδί χάνετε στο δάσος, η τηλεόραση στο σπίτι της κυρίας Caitlyn αναβοσβήνει μόνη της και ο άντρας της κλειδώνετε στην ντουλάπα για να γλυτώσει την κρεβατομουρμούρα. Όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αρχικά αλλά όπως σκοπεύει ο σκηνοθέτης να μας αποκαλύψει παρακάτω, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι ούτε όπως φαίνονται παρακάτω αλλά όπως σκοπεύει ο σκηνοθέτης να μας αποκαλύψει ακόμη πιο παρακάτω.

Το Σε βλέπω συχνά θυμίζει κάτι από το γράψιμο του Μ. night shyamalan, δεν είναι τόσο καλό όσο εκείνο, είναι υπερβολικά αργό σε αρκετά σημεία, το σενάριο είναι σκόρπιο σε όλη την διάρκεια, η Catylin Jenner και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν δίνουν κάποιο ιδιαίτερο ρεσιτάλ ερμηνείας, η μουσική επένδυση συχνά είναι ενοχλητική και γενικά το φιλμ εν συντομία μπορεί να χαρακτηριστεί ως Jack of all trades but master of none. Παρά τις καλές στιγμές του η παγκόσμια αξιολόγηση του στο IMDB με 6.8 για εμένα προσωπικά είναι υπερβολική, υπάρχουν εκατοντάδες καλές, παρόμοιες ταινίες εκεί έξω, αν ήμουν ναυαγός σε κάποιο έρημο νησί και έπρεπε να διαλέξω μια ταινία δεν θα διάλεγα αυτή και εν κατακλείδι θεωρώ πως το I see you δεν είναι μια εντελώς κακή ταινία αλλά μια ταινία χάσιμο χρόνου.

Βαθμολογία 6/10.


Ήξερες ότι η Catylin Jenner ασχολήθηκε τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες του ρόλου, ως πρώτη της κινηματογραφική προσπάθεια, που συχνά δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην παραγωγή, με ποικίλες παρεμβάσεις για τις γωνίες λήψεις, την σκηνογραφία, την ενδυματολογία και το μακιγιάζ της; Για το τελευταίο μάλιστα υπήρξαν τόσες πολλές διαφωνίες που παραλίγο να οδηγήσουν σε ματαίωση την ταινία και έπειτα από κοινή συμφωνία επιλέχθηκε ως νέος αρχιμακιγιέρ εκείνος της γνωστής σειράς της δεκαετίας του ’90 “Η ωραία και το τέρας”, ο οποίος βρισκόταν για περισσότερα από 10 χρόνια σε ανεργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *