Το-κυνήγι
Να δείτε,  Ταινίες,  Ταινίες της "φάσης"

The Hunt – Το κυνήγι

To The Hunt (Το κυνήγι) είναι μια ευχάριστη ταινία με πρωτότυπο σενάριο, αρκετό μαύρο χιούμορ και λίγο gore η οποία δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά και αξίζει να την δεις γι αυτό ακριβώς που σου προσφέρει. Δηλαδή την δυνατότητα να παρακολουθήσεις κάτι που έχει σκοπό να διασκεδάσει, ειδικά αν συνδυαστεί με κανα τσιπουράκι και μπόλικα ποπ-κορν.

Στο σενάριο της ταινίας, 12 άγνωστοι τύποι ξυπνούν φιμωμένοι σε ένα ξέφωτο στο οποίο ανακαλύπτουν πως κάποιος τους άφησε για δώρο ένα γουρουνάκι που το λένε Όργουελ και πυροβόλα όπλα. Πρώτου όμως προλάβουν καλά-καλά να ξετυλίξουν τις συσκευασίες, καταλαβαίνουν πως πλέον συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι κυνηγιού στο οποίο οι ίδιοι είναι τα θηράματα. Τι είναι αυτό που τους συνδέει και πως θα καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί; κάτι που μένει να το ανακαλύψουν.

Σε γενικές γραμμές, το “Κυνήγι” μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πρωτότυπη Survival ταινία, με πολιτικό συμβολισμό. Το φιλμ μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και σε περνά από διάφορα επίπεδα χωρίς να κουράζει ούτε στιγμή. Επίσης, περιέχει μία από τις καλύτερες σκηνές μάχης 1v1 με γυναίκες που έχουμε δει ποτέ.
Και αυτά είναι όλα όσα κάποιος μπορεί να πει για την ταινία διάρκειας 85 λεπτών χωρίς να πλατειάσει ή να κάνει spoilers.

Βαθμολογία: 6/10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *